Sutopunda da şampiyonuz!

LEN Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihinde ilk kez çeyrek final oynayan ve yıllardır Türkiye Ligi'ni domine eden Galatasaray sutopu takımı, namağlup bitirdiği normal sezonun ardından mücadele ettiği play-off maçlarında da namağlup şampiyonluğa ulaşarak üst üste 9, toplamda 19. kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Türkiye'de geride bıraktığımız son 23 yılda 19 kez mutlu sona ulaşan Galatasaray sutopu takımı, havuzların kralı olduğunu bu sezonda tescillemiş oldu. Namağlup lider tamamladığı normal sezonun ardından, play-off yarı finalinde eşleştiği Heybeliada'yı 12-7 ve 14-4'lük skorlarla eleyen Petar Kovacevic'in öğrencileri, final serisinde İstanbul Yüzme ve İhtisas Kulübü ile karşılaştı. İlk maçta rakibini 14-4 gibi farklı bir skorla mağlup ederek şampiyonluk kupasının ucundan tutan Galatasaray sutopu takımı, dün oynanılan ikinci maçta da rakibini 15-7 mağlup etti ve namağlup olarak şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Galatasaray Sutopu, 2012-2013 Takım Kadrosu
Can Yüksek, Yiğit Kan, Can Gözüsulu, Cem Yağış, Ümit Pişkin, Osman Selim Günenç, Mehmet Güleç, Alican Yılmaz, Toğkan Özbek, Oytun Okman, Ali Kılıç, Alican Çağatay, Atilla Sezer, Berk Bıyık, Berke Senemoğlu, Vjekoslav Paskovic, Slobodan Nikic, Mihaljo Korolija, Arslan Sutalo / Petar Kovacevic

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0