Engelsiz Aslanlar şampiyonluğunu ilan etti!

Kuruldukları günden bu yana elde ettikleri başarılarla Galatasaray kulüp tarihinin en başarılı takımı olan TSB takımımız (bizim deyimimizle Engelsiz Aslanlar), normal sezonunu namağlup lider tamamladığı Garanti TSB Süper Ligi'nde final grubunda da bu başarısını sürdürdü. Normal sezonun ardından oynanılan final grubu maçlarında mağlubiyet yüzü görmeyen Sedat İncesu'nun öğrencileri, bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı. Garanti TSB Süper Ligi'nde play-off maçlarının ilk gününde İzmir BŞB'yi 96-43, ikinci gününde Kardemir Karabük'ü 54-114, üçüncü gününde ezeli rakibi Beşiktaş'ı 63-99 ve dördüncü gününde İzmir BŞB'yi 49-92 mağlup eden Engelsiz Aslanlar, kuruldukları günden bugüne devam ettirdikleri şampiyonluk serisine bir yenisini daha ekledi. Bu sezon başında Dünya Şampiyonu olan, geçtiğimiz ay İspanya'da düzenlenen turnuvada Avrupa Şampiyonu olan takımımız müzesine 3. kupayı da getirerek koleksiyonu tamamlamış oldu. Üst üste 7. kez lig şampiyonluğu yaşayan takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Engelsiz Aslanlar, 2012-2013 Takım Kadrosu
Mustafa Korkmaz, Özgür Gürbulak, Piotr Luszynski, Sofyane Mehiaoui, Tristan Knowles, Matt Scot, İsmail Ar, Fikri Gündoğdu, Bestami Boz, Ferit Gümüş, Murat Yazıcı, Mateusz Filipski, Seyran Orman Kurt, Serdar Sağlam, Seda Kınalı, Umut Ünar / Abdurrahman Güven, Barış Güven, Akın Göl ve Sedat İncesu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0