Ünal Aysal istifa etti!

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü toplanan Galatasaray Yönetim Kurulu'nun "seçim yetkisi" verdiği başkanımız Ünal Aysal bu akşam saatlerinde yapılan toplantıda istifa etti, bugünkü Yönetim Kurulu Toplantısında Ali Dürüst başkanlık yaptı. Ünal Aysal, yeni oluşacak yönetimin görev süresinin 1 yıl değil 3 yıl olmasının önünü açmak ve oluşan itirazları önleyerek seçimi kaçınılmaz hale getirmek amacıyla prosedür gereği istifa etmiştir. 22 Haziran'da yapılacak seçime kadar yönetim kurulu görevine devam edecek ve başkanlık koltuğunda Ali Dürüst yer alacak.


Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar toplantı sonrası yaptığı açıklamalarda; "Zaten yönetim kurulu olarak seçime gitme kararı alınması, toplu istifa anlamını taşır. Bu hem yönetim kurulu hem de diğer kurullar için geçerlidir. Mevcut durumda seçim tarihi belirlenmiş, seçim gündemi de yayımlanmıştır. Ancak seçim yapılana kadar da yönetim ve kurullar görevini sürdürür" açıklamalarında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0