Ergin Ataman: Bir takım şampiyonluğu ancak bu kadar hak edebilirdi.

Beko Basketbol Ligi'nde 23 yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray Medical Park'ta tarihi başarının mimarı Ergin Ataman, şampiyonluk sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir başarı elde ettiklerini ve takımın şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiğini dile getiren Ataman, bundan sonra hedeflerinin Avrupa'da şampiyonluk olduğunu belirtti. İç sahada yenilgisiz olarak şampiyon olan Galatasaray Medical Park baş antrenörü Ergin Ataman'ın tüm açıklamaları şu şekilde...

Salona gelen seyircilerin ve ekranları başında bizi izleyen taraftarlarımızın kalbinin bizimle attığını biliyoruz. Çok mutluyuz. Şampiyonluktan öte, Galatasaray gibi dünya sporunun dev kulübünün tarihine geçtiğimiz için gururluyuz. Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun. Bu şampiyonluk Galatasaray'ın Avrupa basketbolunda büyümesinin bir başlangıcı. Bu sadece Türkiye şampiyonluğu. Zaman içinde inşallah bu taraftarımızla, başkanımızla ve oyuncularımızla Avrupa'da da finaller ve şampiyonluklar görürüz. Önümüzdeki sezon THY Avrupa Ligi’nde mücadele edeceğiz. Bileğimizin hakkıyla, sportif şampiyonluğumuzla bundan sonra kalıcı olacağız. Önümüzdeki yıllarda Barcelona ve Real Madrid gibi Avrupa Ligi’nde şampiyonluk kovalayacağız. Bugün bunu, muhteşem taraftarıyla, yönetimiyle, herkesle gösterdi. Bu çocuklarla övünüyorum. Son 6 ayda yalnızca bir maç kaybeden bu takım, şampiyonluğu alın teriyle hak etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0