Ergin Ataman: Maçın genelinde kötü oynadık ama şansımızla kazandık..

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan ve play-off maçlarında da yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray Medical Park, final serisinin 3. maçında deplasmanda Banvit'i bitime 5 saniye kala Ender Arslan'ın üç sayılık basketiyle mağlup etmeyi başarmış ve seriyi 3-0'a getirmişti. Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ergin Ataman, rakiplerinin daha iyi oynadığını fakat maçın son bölümünde kazanan taraf olmayı başardıklarını dile getirdi. Galibiyet serisini 25 maça çıkartan Yenilmez Armada'da baş antrenör Ergin Ataman'ın tüm açıklamaları şu şekilde...

İstanbul'daki ikinci maçın ardından da söylediğim gibi bu tür serilerdeki her maç final havasında geçiyor. Sanki sezon bitmiş, hazırlık maçı oynuyormuş gibiydik. Banvit çok iyi giriş yaptı. Bütün denemelerimize rağmen ilk devre çare bulamadık. Soyunma odasında da 'finalin hakkını verelim, direnç uygulamamız lazım' diye konuştuk. 17 sayı kadar geriye düştük. Ondan sonra sert savunma ve pota altında iyi kapanarak sonuca gittik. Hakikaten çok kötü oynadık. Dördüncü çeyrekte artık maçın gittiğini anladığımız anda savaşmaya başladık. Arroyo son beş dakika nihayet oyuna girdi, bir türlü oyununu sergilemeyemişti. Ender oyuna girdi ve Banvit bir anda durdu açıkçası. Biz bugün iyi oynamadık. Seri 3-0 oldu, bir galibiyete daha ihtiyacımız var. Çarşamba günü daha iyi basketbol oynamamız lazım. Kaybedebileceğimiz bir maçı şansın yardımıyla kazandık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0