Ergin Ataman: Mücadele etmeden şampiyon olamayız..

Beko Basketbol Ligi'nde final serisinin dördüncü maçında deplasmanda Banvit'e 86-85 kaybederek, yenilmezlik serisine son veren Galatasaray Medical Park'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarıda çok kötü oynadığımızı ve mücadele etmediğimizi dile getiren Ergin Ataman, şampiyonluk yolculuğunun savaşmaktan geçeceğini dile getirdi. Galatasaray Medical Park baş antrenörü Ergin Ataman, taraftarları ve oyuncularını rehavete karşı uyarırken, serinin beşinci maçının zor geçeceğini belirtti.

İlk devre hiç mücadele etmeyen, hücumda dağınık olan, bir maç daha kazanmadan şampiyonluk havasına girmiş bir takım gördüm. Oyun disiplininden koptuk. Banvit'in skorer oyuncularını durduramadık. Chuck Davis'i durduramıyoruz. 12/24 gibi şut attılar. Biz ise 21 dış atış kaçırdık. Manuchar 6'da 0, Arroyo 6'da 1 atmış. Tempomuz yoktu açıkçası, belki de yoruldu takım. Şampiyonluğu değil maç kazanmayı düşünmeliyiz, bunun için mücadele etmeliyiz. İlk günden beri söylüyorum; Banvit çok iyi bir takım ve şampiyonluk hakikaten zor gelecek. Bundan sonra da zor olacak çünkü Banvit aynı basketbolu İstanbul'da da oynayacak. Sonuna kadar bırakmayacaklar. Bir maç daha kazanmamız lazım. Sürekli geri düştükten sonra savaşmaya başlıyoruz ama papaz her zaman pilav yemez. Bu sefer Ender sokamadı belki soksa uzatmaya gidecekti. Bugün Banvit kazanmayı hak etti, onları tebrik etmek gerekiyor. Kimse şampiyonluk havasına girmesin. Kimse kimseye kolay kupa vermez. Daha çok mücadele etmemiz gerek. Gerekli tedbirleri alacağız

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0