Tüm branşlarımızla Şampiyonlar Ligi'ndeyiz!

Son iki yılda sportif ve kurumsal anlamda önemli yatırımlar yapan Galatasaray, bu yatırımlarının karşılığını alıyor. Erkek basketbol takımının şampiyonluğuyla birlikte 2012-2013 sezonunu kapatan Galatasaray camiası, yeni sezonda 5 branşta 9 takımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanarak Türkiye'de bir ilke imza attı. Avrupa Kupaları'nın yanı sıra, kulüp tarihinin en başarılı takımı olmayı başaran Engelsiz Aslanlar yeni sezon öncesinde Kıtalararası Kupa'da da boy gösterecek. Galatasaray bünyesi altında yer alan takım sporlarında bu sezon yerel liglerde aldığımız dereceler ve yeni sezonda katılacağımız Avrupa Kupaları şu şekilde;

Futbol: Şampiyon, UEFA Şampiyonlar Ligi
Erkek Basketbol: Şampiyon, THY Euroleague
Kadın Basketbol: Finalist, Euroleague Women
TS Basketbol: Şampiyon, IWBF Şampiyonlar Ligi & Kıtalararası Kupa
Erkek Voleybol: Üçüncü, CEV Şampiyonlar Ligi
Kadın Voleybol: Üçüncü, CEV Şampiyonlar Ligi
Sutopu: Şampiyon, LEN Şampiyonlar Ligi
Erkek Judo: Şampiyon, Avrupa Kulüpler Şampiyonası & Avrupa Ligi
Kadın Judo: Şampiyon, Avrupa Kulüpler Şampiyonası & Avrupa Ligi

Not: Galatasaray bünyesinde yer alan diğer branşlarımız olan kürek, yüzme, briç, binicilik ve atletizm branşlarında Şampiyonlar Ligi organizasyonları bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0