Ünal Aysal: Federasyon başkanlarının kupayı vermemesini umursamıyorum..

44 yıl aradan sonra futbol ve basketbolda şampiyonluk yaşayarak 'duble' yapan Galatasaray'da bugün şampiyonluk etkinliği gerçekleştirildi. Kalamış'ta gerçekleştirilen ve iki kupanın sergilendiği etkinlikte konuşma yapan başkan Ünal Aysal, hem takımlarımızın şampiyonluğundan hemde yeni hedeflerimizden bahsetti. Futbol ve basketbolda kupa törenlerinde federasyon başkanlarının olmamasına da değinen Ünal Aysal, kupayı kimlerin verdiğinin değil kimin kazandığının önemli olduğunu ifade etti. 22 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü seçime tek aday girecek olan başkan Ünal Aysal'ın açıklamaları şu şekilde oldu...

"İstanbul'da bugünlerde zor günler geçiriyoruz. Bu nedenle bugün etkinliğimizde müzik çalınmamasını tercih ettik, sizlerin de anlayışla karşılayacağınızı düşünüyoruz. Ben öncelikle sizleri 22 Haziran'da yapacağımız seçimli genel kurula davet ediyorum. Galatasaray'ın güçlü geleceği açısından sizleri oy kullanmaya davet ediyorum. Bugün futbol ve basketbol takımımızın şampiyonluklarını kutluyoruz. Federasyon başkanlarının kupayı vermediğine dair bazı arkadaşlarımız soruyor. Böyle şeylerden kötü sonuçlar çıkarmamak lazım. Pozitif düşünelim. Negatif bir davranış olduğunu fikrine kapılırsak, kendimizi üzeriz. Ben önemsemiyorum. Kupayı kim verirse versin, bence alan önemlidir, veren değil.

Galatasaray şampiyonluklara alışmış bir kulüp. Ne ilk, ne de sonuncu kupa kazanıldı. İnşallah daha büyük kupalar kazanılacak. Önemli olan mutlulukların birlikte paylaşılması. Şehrimiz için pek de huzurlu bir gün değil ama bu sinerji bize güç veriyor. Artık keyfini çıkaracağız.

Elde edilen her başarı, daha büyük bir başarının hedef olarak konulmasına olanak sağlıyor. Bizi futbolda Şampiyonlar Ligi kupası keser. Hedefimiz o. İlk geldiğim gün söyledim ve oraya doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ama hiçbir şey kolay değil. Daha sarf etmemiz gereken çok enerji var oraya ulaşmak için. Kesinlikle yönümüz, gideceğimiz yer, hedeflerimiz ve stratejimiz belli. Ne yapacağımızı önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Transferlerle ilgili olarak soracağınız soruların cevabını 22 Haziran günü Galatasaray'ın yeni başkanından öğreneceksiniz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0