Aurelien Chedjou: Galatasaray çok büyük bir kulüp..

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çıtayı daha yukarıya koyan son şampiyon Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarına İngiltere'de devam ediyor. İngiltere Futbol Federasyonu'na ait olan St. Georges Park tesislerinde çalışmalarını sürdüren takımımızda, izinli olan Fernando Muslera dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Tam kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni transfer Aurelien Chedjou, dün basın mensuplarının karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Chedjou, yabancı sınırlaması için kariyerinde ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirtti.


"Takıma bugün katıldım ve yeni arkadaşlarımla tanıştım. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Önümüzdeki günlerin ne getireceğini göreceğiz. Buraya gelmeden önce Dany ve Drogba'yla konuştum. Onlardan olumlu referanslar aldım. Burada Afrikalı oyuncuların olması takıma adaptasyonum açısından önemliydi. Ayrıca İspanyolca bilmem de bana yardımcı olacak. Galatasaray büyük bir camia. Geçtiğimiz 2 senede şampiyon olan bir takım var ve yine Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Beni çok istediler. Bunların hepsini bir araya getirince transferim kolaylaştı.

Sonuçta takımın hedefini söylemek hocanın işi. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan bir Galatasaray var. Önemli olan bu başarıyı bu sene tekrarlamak, daha ilerisine gitmek. Ama önce gruplardan çıkıp daha sonra önümüze yeni hedefler koymak istiyoruz. 

Alışık olmadığım bir kural. İlk defa bu kuralla burada karşılaştım. Saha dışı bir konu ve konuyla yöneticilerimiz ilgilenecektir. Sonuçta çok büyük yatırımlar yapıyorsunuz önemli paralar ödüyorsunuz. Ödediğiniz bu paraların sonucunu sahada görmek istiyorsunuz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0