Erman Kılıç: Galatasaray’a layık olmaya çalışacağım..

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çıtayı daha yukarıya koyan son şampiyon Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarına İngiltere'de devam ediyor. Sezon sonunda milli takımıyla birlikte turnuvalara katıldığı için izinli olan Fernando Muslera dışında tam kadro olarak sürdüren Galatasaray'da yeni transfer Erman Kılıç, dün basın mensuplarının karşısına geçti. Transfer döneminde Fatih Terim'in kendisiyle görüştüğünü dile getiren tecrübeli orta saha oyuncusu, Galatasaray'a gelirken maddi konuları düşünmediğini söyledi.

Galatasaray gibi bir camiaya geldiğim için kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum. Gerçekten burada aile ortamı var. Kamp yerimiz de çok güzel. Bu sene mücadele edeceğimiz üç kulvarda da en iyisini yapmak için çalışacağız.

Yıllardır oynadığımız takımlarda, Anadolu'dan büyük takımlara transfer olmak için çok çabalıyorduk. Bu hedefi geç de olsa bu yaşta yakalayabildim. Elimden gelenin fazlasını yaparak Galatasaray'a layık bir futbolcu olmaya çalışacağız. Galatasaray'a gelirken hocamızda beni istediği için parayı da  çok fazla düşünmedim. Galatasaray gibi büyük başarılara imza atmış bir takıma geldiğim için, çok düşünmedim. Fatih Terim'le şuana kadar fazla çalışamadık, daha yeni yeni başlıyoruz. Onun giib büyük bir hocayla çalışmak büyük bir duygu. Beni takımda görmek istemesinden dolayı da çok heyecanlıyım.

Yıldızlarla birlikte olmak bana heyecan veriyor, mutluluk veriyor. Drogba - Sneijder gibi oyuncularla birlikte kamp yapmak, onlarla birlikte yemek yemek bile çok büyük bir haz veriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0