Murat Özyer'den gündeme dair mesajlar..

Galatasaray Liv Hospital ve kadın basketbol takımında yeni sezona dair soru işaretleri hala mevcutken Şube Genel Koordinatörü Murat Özyer bu günlerde twitter üzerinden takımlarımız hakkındaki gelişmeleri taraftarımza bildirmeye çalışıyor. Özellikle dün akşam hem kendi attığı tweet'ler hem de kendisine sorulan sorulara verdiği cevaplarla transfer çalışmaları, salon durumu ve oyuncularımızın son durumları da dahil olmak üzere pek çok konuya değindi. İşte bu açıklamalardan satır başları..


- Zoran Planinic ile ilgilenmiyoruz. Spanoulis'le ilgili olarak ise denedik ama olmadı. Konu hiç paraya gelmeden kapandı. 
- Nathan Jawai için başka takımlar da devreye girdi. Ergin Hocanın ilk tercihi kendisi, bütçe içerisinde. Olmayabilir ama sıkı çalışıyoruz. Alternatiflerimiz var. Kleiza ile ilgilendik ama CSKA devrede ve rakam oldukça yüksek.. 
- Sertaç Şanlı Gaziantep'e gittikten sonra Mutlu Demir transferini yaptık. Tecrübeli bir oyuncu umarım bize de kendisine de katkısı olur. Şuacan ise geçen seneki gibi bu sene de dönemsel olarak anlaştığımız ve idmanlara yardım etmesini beklediğimiz bir oyuncu. Bu şekilde bir oyuncuyla daha anlaşacağız. 
- Uzun konusunda transfer listemiz belli. 5 Numara: Jawai, Lampe, Begic, Shermadini.. 4 Numara: Erceg, Ksistof Lavrinovic, Kleiza(düşük ihtimal)... 
- Göksenin kontrol için Almanya'ya gitti, herşey çok olumlu onunla ilgili. Sezona çok hırslı bir şekilde çalışarak hazırlanıyor. Furkan'ın NBA hedefi var ama ne zaman gideceği belli değil. Seneye gidebilir. Markoishvili'yle bir sene daha kontratımız var. Çok iyi bir karakter ve savaşcı, ve iyi bir şutör. 
- Erkek takımı, Ağustos ortasında sezonu açacak. Sonra Eylül başı 10 günlük Bormio kampı olacak. Eylül sonu Sardunya'da iki hazırlık turnuvasına katılacağız. Daha sonra ise Türkiye Kupası elemeleri başlayacak. 
- Erkek ve kadın takımlarımızın salon konusu haftaya şekillenebilir. Kombine konusu da salonlar netleşince belli olur. Ama bu sezon erkek ve kadın takımlarının aynı gün maçı olması zor. Anonsçu konusu ise bu ayın gündemi değil.. 
- Euroleague maçlarının yayın hakkı NTVSpor'da. Bazılarını oradan şifresiz olarak bazılarını ise D-Smart platformunda şifreli yayınlayacaklar.. 
- Kadın takımımıza 2 tane transfer yapacağız. 1 Türk forvet ve 1 yabancı skorer olacak. Toliver düşündüğümüz skorer oyuncu ancak menajeri bize transferi konusunda pek istekli değil. 
- Şaziye konusunda; ben sezon ortası Şaziye'ye bir teklif yapmadım. Menajeri bana isteklerini sundu ve ben de düşünürüz dedim. Bu Şaziye'ye farklı aktarıldıysa bilmem. Ben sezon bittikten sonra teklifi yaptım ve kendi kredim ölçüsünde artış da yaptım. Bunu nişanlısı da biliyor. İkisi de süper insanlar, onlara mutluluklar diliyorum. 
- Nevriye geçen sene geldiğinde 5 doktor ve sponsor hastane tarafından muayene edildi ve hakkında sağlam raporu verildi. Ama idmanda sakatlandığı için Nevriye'yi kullanamadık. O ise iyileştikten sonra azimle çalıştı ve milli takımda da iyi oynadı. Tıpkı Domercant gibi o da bu sezon yeni bir transfer olacak bizim için.. Herkes gibi onun da sakatlanma riski var, belki geçmişinden ötürü daha fazla..
- Sancho'yla ilgili ameliyat raporları haftaya elimize geçecek. WNBA takımı oradaki play-off'lara yetişeceğini söylüyor. Alba'nın ise 1 senelik kontratı daha var. Ayrıca kadın takımımıza sponsor olma ihtimali de var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0