Shrewsbury Town menajeri Graham Turner: Çok özel bir gün olacak..

Yeni sezon hazırlıklarına hafta başından itibaren İngiltere'de gerçekleştirdiği kampla devam eden Galatasaray, hazırlık döneminin ilk maçında 127 yıllık İngiliz kulübü Shrewsbury Town ile karşılaşacak. Cumartesi günü yerel saatle 15:00'te (TSİ 17:00) oynanacak olan karşılaşma öncesinde League One ekibinin deneyimli menajeri Graham Turner, sarı-lacivertli takımın resmi sitesine açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmayı "özel bir gün" olarak değerlendiren 65 yaşındaki teknik adamın açıklamaları şu şekilde...

Galatasaray ile oynayacağımız maç, bizim için harika bir gün olacak. Çok özel bir gün. Kadrolarında tanıdık isimlere rastlayabiliyorsunuz. Kadrolarına baktığınızda tanıdık isimlere rastlayabiliyorsunuz. Toplam değeri 100 milyon sterlini aşan bir oyuncu grubuna karşı oynayacağız. Avrupa’da kendilerini gerçek bir güç olarak tanımladılar. Meadow’a gelmeleri bizim için önemli bir destek. Buraya yeni sezon hazırlık kamplarını yapmak için geldiler ve biz Galatasaray'ın yeni sezon öncesi hazırlıklarının parçası olduğumuz için kendimizi özel hissediyoruz. 

Bizim için iyi bir test olacak. Sahip olduğumuz son form durumunu, konsantrasyonu ve topa sahip olma özelliğimizi görmemiz önemli. Futbolcular için büyük bir mücadele. Kendilerini onlara karşı ispatlayabilirler. Ve bir gol atıp, uzun süre kalemizi gole kapalı tutarsak, neler olacağına bakacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0