Ünal Aysal: Emre Can'ı bonservisiyle istiyoruz..

Başkanımız Ünal Aysal bugün gerçekleştirilen HCL ME sponsorluk anlaşması öncesinde Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Hindistan firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşması ve yeni dönemde bizleri bekleyen gelişmeler hakkında görüşlerini belirten Ünal Aysal, son olarak gündemde yer alan Bayern Münih takımının genç oyuncusu Emre Can'ın transferi için de düşüncelerini paylaştı. 


"Göreve ilk geldiğimiz gün dünya turuna bir adımla çıkılır demiştik, o adımları atarak Hindistan'a kadar gelebildik. Doğu ve Batı'ya ilerlemek gerekiyor. Sportif ilişkilerin yanı sıra sponsorlukları ve kültürel ilişkilerimizi de ilerletiyoruz. Gelecek sene programımızda Amerika kampı ve turnuva var. Aslında bu seneye planlamıştık ama son dakikada fikir değişti. 

Galatasaray genç oyuncuların kiralanacağı değil, satın alınacağı takımdır. Emre Can'ı bonservisiyle birlikte almak istiyoruz. Emre Can transferinde kiralama değil, bonservisinin alınması yönünde görüşmelerimiz devam ediyor."

1 yorum:

  1. Emre Can'ı bonservisiyle birlikte alabileceğimize pek ihtimal vermiyorum açıkçası. Hatta kiralayabileceğimiz konusunda da şüphelerim var. Neticede Bayern Münih sürekli suretle oynayabileceği bir takıma yollamayı tercih edecektir. Bunun dışında tek bir kozumuz kalıyor o da Fatih Terim.

    Bu konuyla ilgili bende blogumda fikirlerimi detaylı bir şekilde paylaştım hatta.
    http://www.hayatimgalatasaray.com/2013/07/emre-can-mevzusu.html

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0