UCL | B Grubu'ndayız..

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyon olarak Avrupa'nın bir numaralı futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına doğrudan katılma hakkı kazanan Galatasaray'ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu. Monaco'da bulunan Grimaldi Forum'da gerçekleşen kura çekiminde takımımız B Grubu'nda yer aldı. Takımımız grup aşamasında İspanyol devi Real Madrid, İtalyan devi Juventus ve Danimarka ekibi Kopenhag ile mücadele edecek.

B Grubu'ndaki ilk maçta Real Madrid'i ağırlayacak olan takımımız ikinci maçında Juventus'a Torino'da konuk olurken üçüncü maç Kopenhag ile içeride oynayacak. Dördüncü maç Danimarka deplasmanına gidecek olan Galatasaray beşinci maç Santiago Bernabeu'ye çıkarken grubun altıncı ve son maçında Juventus ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

17 Eylül 2013 Salı 
Galatasaray - Real Madrid
Kopenhag - Juventus

2 Ekim 2013 Çarşamba
Juventus - Galatasaray
Real Madrid - Kopenhag

23 Ekim 2013 Çarşamba 
Galatasaray - Kopenhag
Real Madrid - Juventus

5 Kasım 2013 Salı
Juventus - Real Madrid
Kopenhag - Galatasaray

27 Kasım 2013 Çarşamba 
Real Madrid - Galatasaray
Juventus - Kopenhag

10 Aralık 2013 Salı
Galatasaray - Juventus
Kopenhag - Real Madrid

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0