Yenilmez Armada'nın hazırlık etabı belli oldu..

Ağustos ayının ikinci haftasında İstanbul'da toplanarak yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalara başlayan son şampiyon Galatasaray Liv Hospital'in yeni sezon öncesi maç programı belli oldu. Ersin Dağlı ve Jamont Gordon dışında çalışmalarını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sürdürmeye devam eden Ergin Ataman'ın takımı, sezonun ilk kampını ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarına devam eden milli oyuncu Engin Atsür'ün yanı sıra milli takımda bulunan Carlos Arroyo, Manuchar Markoishvili, Ender Arslan ve Sinan Güler dışında tam kadro olarak çalışacak. Yenilmez Armada hazırlık etabında yaklaşık 15-16 hazırlık maçı oynayacak ve ikisi İtalya'da olmak üzere toplam 3 turnuvada boy gösterecek.

14 Ağustos Çarşamba günü sezonun ilk çalışmasını baş antrenör Ergin Ataman ve bir çok önemli oyuncusundan yoksun gerçekleştiren Galatasaray Liv Hospital, bir hafta süren kondisyon ağırlıklı antrenmanların ardından 21 Ağustos'tan itibaren -izinli olan oyuncularımız hariç- yabancı oyuncularımızın da katılımıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Porto Riko milli takımıyla birlikte Marchand Continental Cup'ta boy gösteren Carlos Arroyo'nun yanı sıra, Avrupa Şampiyonası öncesi milli takım kampında bulunan Ender Arslan ve Sinan Güler'le birlikte, Gürcistan milli takımında yer alan Manuchar Markoishvili yeni sezon öncesi takımımızın bu çalışmalarında yer alamamıştı.

İstanbul'da yaklaşık 15 gün süren çalışmaların ardından 1 Eylül tarihinde İtalya'ya hareket edecek olan Galatasaray Liv Hospital, yeni sezonun ilk kampında 2-12 Eylül tarihleri arasında Bormio kentinde kamp yapacak. Bu kamp sırasında 4 hazırlık maçı oynayacak olan Ergin Ataman'ın öğrencileri, 12 Eylül günü Bormio'dan hareketle İstanbul'a dönecek. İtalya'daki kamp çalışmalarının ardından İstanbul'a dönecek olan ve burada da 13-15 Eylül tarihleri arasında TÜBAD-Banvit turnuvasında yer alacak olan Galatasaray Liv Hospital, turnuvanın ardından tekrardan İtalya'nın yolunu tutacak.

17 Eylül tarihinde yeniden İtalya'ya hareket edecek olan Yenilmez Armada, sezonun ikinci kamp çalışmaları öncesinde 18 Eylül tarihinde Armani Jeans Milano ile hazırlık maçına çıkacak. Takımımız bu karşılaşmanın ardından yeniden 10 günlüğüne Sardunya Adası'na geçecek ve burada Montepaschi Siena, Varese gibi önemli İtalyan takımlarının boy göstereceği iki hazırlık turnuvasına katılacak.

Milli takımlarıyla turnuvalarda boy gösteren oyuncuların, milli takımlarının turnuvada göstereceği performansa bağlı olarak takıma katılma tarihleri belli olacak. Milli takımlarda yer alan oyunculara baş antrenör Ergin Ataman tarafından 3-4 gün izin verileceği ve oyuncuların bu izinlerin ardından takıma katılacağını söyleyelim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0