Cagliari Turnuvası'nda finaldeyiz..

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya'da çalışmalarına devam eden Galatasaray Liv Hospital erkek basketbol takımı, katıldığı 3. Cagliari Uluslararası  Basketbol Turnuvası'nın ilk maçında Rusya temsilcisi Krasnie Samara ile karşılaştı. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada rakibi karşısında ilk yarıyı 37-35 önde kapatan Ergin Ataman'ın öğrencileri, karşılaşmadan da 74-72'lik galibiyetle ayrılarak turnuvada adını finale yazdırdı. Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı fizyoterapi çalışmalarını devam ettiren Nathan Jawai ve Engin Atsür'ün dışında Henry Domercant ve Manuchar Markoishvili'nin süre almadığı karşılaşmada takımımız adına en skorer isim 13 sayı üreten Jamont Gordon olurken, kamp döneminin en iyi isimlerinden Furkan Aldemir mücadeleyi 10 sayı - 12 ribaundluk double double performansıyla tamamladı. 12 sayı üreten Cenk Akyol'un yanı sıra, geçtiğimiz sezon ağır sakatlık geçiren Göksenin Köksal hücumda 12 sayı - 8 ribaundluk performansıyla dikkat çekti.

Yenilmez Armada, katıldığı hazırlık turnuvası 3. Cagliari Şehir Turnuvası'nın finalinde (kamp döneminin 13. hazırlık maçı) İtalyan devi Montepaschi Siena ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0