Engelsiz Aslanlar'dan bir takviye daha: Rodney Hawkins.

Kurulduğu günden bugüne aldığı mağlubiyet sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen Galatasaray TSB takımı, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 3 kupada namağlup bir şekilde Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan Engelsiz Aslanlar, geçtiğimiz sezon Amerikan Basketbol Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan Dallas Wheelchair Mavericks takımının önemli isimlerinden 32 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu Rodney Hawkins ile sözleşme imzaladı. Tecrübeli oyuncu ayrıca son olarak 2011 yılında gerçekleştirilen PAN Amerika Paralimpik Oyunları'nda da gümüş madalya kazanan milli takımının en önemli oyuncusu olmuştu. Yıldız oyuncu turnuvayı 13.2 sayı - 12.5 ribaund istatistikleriyle tamamlamış ve turnuvanın en iyi beş oyuncusu arasında yerini almıştı.

2.02 boyunda olan ve uzun forvet pozisyonunda oynayan Rodney Hawkins'e hoşgeldin diyor, Galatasaray forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0