Mutlu Demir Karşıyaka'da!

Sezon başında Mersin BŞB'den transfer ettiğimiz ve açıkçası transferini pek mantıklı bulmadığımız Mutlu Demir bugün sürpriz bir şekilde Karşıyaka'ya transfer oldu! Alternatif uzun olabilir diye alınan ama açıkçası o günlerde bile bunun zor olduğu görülen Mutlu hazırlık dönemindeki performansıyla da Ataman'ın gözüne giremedi ve şimdi Karşıyaka'ya yollandı. Tabi Mutlu'nun takımda kalacak kadar iyi performans gösterememesi sürpriz değil, ancak zamanında onu kadroya katarak yerine alınabilecek daha iyi alternatifleri kaçırmış olmamız hata oldu. Şu dakikadan sonra oraya yeni bir isim almak ne kadar mümkün olur, o da tartışmalı. Öte taraftan ise geçen seneki İlkan Karaman olayında arkamızdan iş çevirenlerden olan Karşıyaka'ya da bu transferde kolaylık sağlamamız bir başka anlaşılmaz nokta.. İşin içinde değişik hesaplar yoksa bu da bir hata gibi görünüyor şimdilik. Velhasıl-ı kelam, Galatasaray'dan bir Mutlu Demir geçti, sebebini hiç anlayamadığımız... İşi zor ama yine de yolu açık olsun.

2 yorum:

  1. Alternatif uzun olarak alındı fakat GS Liv Hospital transferi gerçekleştirmeden önce yaz ayı boyunca Sn. Ufuk Sarıca'nın bu transferi çok istediği ve hemen hemen her gün hem Mutlu'yu cep telefonundan arayıp hem de Sn. Ergin Ataman'ı arayıp isteğini dile getirmiştir. Bu arada Mutlu Demir'i Beşiktaş kulubu de istedi ancak senelik ücret konusunda anlaşılmadı. Gelelim gidiş sebebine... 2 aydır parasını alamıyor ayrıca takımda o kadar çok uzun var ki rotasyonda kendisine yer bulması çok zor. Bırakın bench kadrosunu benchin arkasında oturacak yer yok takımda. Kendisi daha rahat olacağı bir kulube gidiyor. Hem ilgi ve alaka da daha top seviyede.

    YanıtlaSil
  2. Takımda o kadar çok uzun yok. Jawai'nin de sakat olduğu bir dönemde Furkan ve 4'ten bozma Ersin varken, kendisi 5 numara rotasyonuna giremedi hazırlık maçlarında bile.. Zaten gelirken de söylemiştik, ancak ekstradan çok çalışır ve kendini geliştirirse rotasyona girebilir diye. Sonuçta Mutlu'nun kapasitesi belli. Bence Galatasaray, Beşiktaş ve KSK'yi peşine takacak bir uzun falan asla değil. Kendini öyle görüyorsa da bu kafayla çok bir yerlere geleceğini düşünmüyorum. Ayrıca kimsenin ona özel ilgi alaka göstermesine değil, onun çok çalışıp buralarda oynamayı hakettiğini ispatlamasına ihtiyaç vardı. Neyse artık KSK'ye gittiğine göre diyecek çok birşey kalmadı, yolu açık olsun.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0