Didier Drogba: Salı günü rakibe problem çıkartacağız..

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ilk maçında Salı günü kendi evimizde Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasarayımızın süperstar oyuncusu Didier Drogba, karşılaşma öncesi resmi kanalımız Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Zor bir maç olacağını dile getiren Drogba, taraftarlarımızın muhteşem bir atmosfer yaratarak rakibimize zor anlar yaşatacağını ve galibiyet için takım olarak ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını dile getirdi. Didier Drogba'nın karşılaşma öncesi görüşleri şu şekilde..

Bizim için çok zor bir maç olacak, şuan itibariyle sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Şampiyonlar Ligi çok farklı bir ortam ve atmosfere sahip. Salı günü o enerjiyi bularak rakibimize problem çıkartacağımızı düşünüyorum. Real Madrid çok iyi bir takım ve son olarak Gareth Bale'yi transfer ettiler. Bale gerçekten iyi bir oyuncu.. Aynı zamanda sezon başında eski teknik direktörüm Ancelotti de orada bulunuyor. Onu görmek benim için güzel olacak. Carlo Ancelotti iyi bir menajer ve geriye dönüp baktığınızda neler başardığını görüyorsunuz. Madrid'de de iyi işler yapacaktır ama Salı günü iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.

Benim için en önemli şey karşılaşmalardan galip ayrılmak. İlk maçta da, son maçta da oynasanız maçı galip tamamlamanız çok önemli. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalıyız çünkü rakibimiz Real Madrid çok önemli oyunculardan oluşan ve çok büyük bir takım. Ama futbolda herşey olabilir, sonuç itibariyle aynı sahada 11 kişi mücadele ediyor. Neden olmasın?

Salı akşamı aynı şekilde gol atar mıyım bilmiyorum. Belki maç golsüz berabere biter ama ben bu maçta ritmimizi bulacağımızı düşünüyorum. Üç maçtır istediğimiz sonuçları alamıyoruz ama takım olarak iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum, biz çok iyi bir takımız. Sadece biraz daha rahat olmalıyız ve gerçek oyunumuzu sergilemeliyiz. Bazen biz oyuncular sahada yapacaklarımızla taraftarımızı ateşliyoruz. Geçen sezon oynadığımız maçtaki gibi desteğe ihtiyacımız olacak. Real Madridli oyuncular geçen sene o atmosferi gördüklerinde şok olmuşlardı. Maç sonunda "Burası futbol oynamak için harika bir yer ve muhteşem taraftarlarınız var" demişlerdi. Bu doğru, çünkü gerçekten çok iyi bir taraftara sahibiz ve onlar en iyiler. Salı günü de taraftarlarımızın yine çok iyi olacaklarını düşünüyorum ve onlara güzel bir sürpriz yapabiliriz.

Gruplara ilk baktığımızda normalde üçüncü veya dördüncü bitirebileceğimizi söyleyebiliriz. Ama bildiğiniz gibi futbolda herşey olabiliyor ve ben bu takıma inanıyorum. İnanıyorum ki, biz bir sonraki tura yükseleceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0