Odeabank'la sponsorluk sözleşmesi imzalandı..

Birkaç gün önce resmi siteden duyurulan Odeabank isim sponsorluğu sözleşmesiyle alakalı olarak imzalar bugün atıldı. Başkanımız Ünal Aysal'ın da katılımıyla Türk Telekom Arena'da gerçekleşen imza töreninde Odeabank genel müdürü Hüseyin Özkaya da hazır bulundu. Anlaşma gereği kadın takımımızın isim sponsorluğuyla beraber erkek takımımızın formalarının sırtında ismi bulunacak olan Odeabank, aynı zamanda Ali Sami Yen Arena'da iki sezondur Pegasus ismiyler yer alan kale arkası (Kuzey) tribüne de  ismini verecek. Tüm bu sponsorluk hizmeti gereği alacağımız ücretse 5 yıllığına toplam 10 Milyon Euro olacak.

Tabi bu miktarın ne kadarlık kısmının kadın takımına gideceği şu an için bilinmiyor. Açıkçası oradan gelecek yıllık 2 milyon Euro kadın takımını tek kelimeyle ihya edebilir. Çünkü orada ihtiyaç duyulan para miktarlarını düşündükçe o kadar para ekonomik anlamda zayıflayan şubenin elini güçlendirmeye yeter. Geçen yıl Whalen'ın elden kaçırılırken bu sezonda da şu an itibariyle Zellous transferi resmiyete dökülemezken önümüzde engel olarak duran miktarlar yıllık 2 milyon Euro'nun yanında pek birşey sayılmaz. Bunun ayarlamalanın da yapılıp Galatasaray kadın basketbol takımında artık ödeme problemleri vs. yaşandığını sezon içinde duymak istemiyoruz artık. Bahane kalmadı, sponsorumuz da var artık çünkü. Odeabank sponsorluğu kulübümüze hayırlı olsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0