UEFA: Terim geri dönüşten memnun..

UEFA.com'da yayınlanan "Terim enjoys Turkey return against Andorra" başlıklı yazının çevirisidir.


Fatih Terim'in yeniden göreve geldiği ilk maçta Türkiye, Andorra'yı yenerek umutlarını sürdürürken, Umut Bulut bu karşılaşmada hat-trick yaptı. Fatih Terim, geçen ay Abdullah Avcı'nın istifasının ardından 3. kez dümene geçti ve maçta kulübü Galatasaray'ın 2 oyuncusu Umut Bulut ve Burak Yılmaz'a büyük görev düştü. Türkiye, D Grubu'nda hala 4. sırada; ama Salı günü konuk olacakları Romanya'nın sadece 3 puan gerisinde.

Maçın ilk yarısı tek taraflı geçti, 35. dakikada Umut, Gökhan'ın sağ çaprazdan gelen pasını kafasıyla tamamlayarak açılışı yaptı. 4 dakika sonra da 30 metre uzaktan yaptığı güzel vuruşla gol sayısını çiftledi. Devre arasından önce Mehmet Topal'ın efor sergileyerek yaptığı vuruş direkler tarafından engellendi. İkinci yarı da Andorra açısından pek farklı değildi. Grupta henüz gol ya da puanları yok, sondaki yerlerini koruyorlar. Burak, Gökhan Gönül'ün pasına dokunarak durumu 3-0'a getirdi ve Umut da 68. dakikadaki vuruşuyla hat-trickini tamamladı. Arda Turan ise uzatma dakikalarında skoru belirleyen golü kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0