Hazırlık Maçı: Siena karşısında mağlubiyet..

Yeni sezon hazırlıklarını Bormio'da sürdüren Galatasaray Liv Hospital oynadığı 2. hazırlık maçında Montepaschi Siena'ya 82-72 mağlup oldu. Karşılaşmanın büyük bölümünü geride götüren takımımız eksik oyuncuların da etkisiyle maç içinde kontrolü eline almakta zorlandı ve rakibine yenildi. Euroleague'de de karşılaşacağımız Siena'ya karşı bu maçta Domercant ve Jamont Gordon 14'er sayıyla oynarken Furkan da 11 sayıyla onlara destek oldu.

Maça Jamont-Göksenin-Domercant-Erceg-Furkan beşiyle çıkan takımımız ilk dakikalarda iyi bir görüntü çizse de devamında rakibin kontrolü ele almasına engel olamadı. İlk çeyrekte fark 10 civarında kitlenirken maç boyunca da benzer bir çizgide gitti. Son dakikalarda bir hamle yapsak da yeterli olmadı ve maçı kaybettik. Tabi bu tarz maçlar yavaş yavaş ısınma maçları olduğu için sonuçtan çok eksiklerimizi görme açısından önemli bir maçtı. Bununla beraber Euroleague gruplarında eşleştiğimiz Siena'yı da biraz olsun tanıma fırsatı bulduk. Özellikle atlet oyunculardan kurulu olan ve yüksek tempoyu sevdiklerini gördüğümüz Siena karşısında Arroyo önderliğinde tempoyu ve oyunu kontrol etmemiz gerektiği dersini muhtemelen şimdiden çıkarmışızdır. Bu arada Arroyo demişken, yıldız oyuncumuzla beraber milli takımlarında bulunan Ender, Sinan, Markoishvili ve sakatlıklarının etkilerinden henüz tam kurtulamayan Engin&Jawai ikilisinden de henüz hiç faydalanamadık. Şüphesiz, onların da takıma katılımıyla birlikte sezon hazırlıklarında daha sağlam adımlar atacağız. Bir sonraki hazırlık maçımızda ise 9 Eylül günü İsviçre temsilcisi Lugano Tigers ile karşılaşacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0