FCN Blog ekibi oylarınızı bekliyor!

Türkiye'nin en iyi bloglarının uzman jüri kadrosu tarafından ve takipçilerinin ücretsiz cep telefonu mesajıyla doğrulama kodunu sağladıklarından itibaren oylamaya katılabilecekleri blog dünyasının oscarları olarak adlandırılan Bumerang Ödülleri'nin bu yıl üçüncüsü gerçekleştiriliyor. Daha önce blog dünyasının prestijli ödüllerinden Turkcell Blog Ödülleri'nde en iyi spor kategorisinde üçüncülük ödülü alan FCN Blog, bu yıl ise Hürriyet tarafından düzenlenen Bumerang Ödülleri'nde en çalışkan blog kategorisine aday gösterildi. 11 Kasım'a kadar sürecek olan oylamanın ardından 5 Aralık 2013 akşamı ödül töreni gerçekleştirilecek.

5 yıldır süren karşılıksız emeğimize destek olmak ve bizleri onore etmek için, oylarınızı bekliyoruz. Katılım için, bir tık yeter.. 

1 yorum:

  1. oyumu verdim çalışmalarınızda başarılar her zaman takip ediyorum :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0