Roberto Mancini: Daha iyi hale geleceğiz..

Şampiyonlar Ligi gruplarında üçüncü maç haftasında Kopenhag karşısında 3-1'lik galibiyetle sahadan ayrılan ve puanını 4'e yükselterek grup ikinciliğine yükselen Galatasaray'da dün akşam maçtan sonra İtalyan teknik adam Roberto Mancini, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir performans ortaya koyduğumuzu dile getiren İtalyan menajer, takım olarak daha iyi olmaları gerektiğinin altını çizerken günün şanssız ismi Burak hakkında da görüşlerini dile getirdi. Roberto Mancini'nin basın toplantısındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..


İlk yarı, ilk 60 dakika iyiydik. Ben de bu kadar iyi bir performans beklemiyordum fakat daha tam olarak hazır değiliz. Ama oldukça iyiydik ve biraz daha zamana ihtiyacımız var. İlk 60 dakika iyiydik ama değiştirmemiz gereken şeyler var. Bu gece taraftarlar için mutluyum. Pazar günü farklı kurallar dahilinde sahaya çıkacağız. Her maç kurallar dahilinde elimizdekinin en iyisini sahaya koymaya çalışıyoruz. Önemli olan taraftarımızın destek vermesi. Biz de işimizi yapmaya çalışıyoruz. Samimi söylüyorum bir kaos durumunun olduğunun farkında değilim.

Burak harika bir maç ortaya koydu. Üzgünüm çünkü 3-4 pozisyonu vardı. Atsaydı daha iyi olacaktı ama böyle çalışmaya devam edecek ve başarılı olacak. Melo'nun kas sıkıntısı vardı. Didier ile Wesley de son dönemde çok fazla maç oynadı. Bu nedenle onları kenara aldım. Sneijder çok iyi bir oyuncu. Şu anda iyi bir performans vermeye başladı. Fiziksel olarak daha da iyi duruma gelince daha iyi işler yapacaktır. Son dönemde antrenmandan çok maç yaptı. Açığı kapatınca daha iyi olacak.

Zor bir grup. Bir önceki beraberlikle bu grubu açık hale getirdik. Son maçta Juventus karşısında final oynamak istiyorsak, kendimizi geliştirmemiz lazım. Çok zor bir karşılaşma olacak. Deplasmandaki maç da zor olacak. Fizik olarak kendimizi yükseltmemiz lazım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0