2014 Dünya Kupası | Brezilya yolcuları belli oldu.

Brezilya'nın ev sahipliği yapacağı 2014 Dünya Kupası'nda play-off maçlarının neredeyse tamamı sona erdi ve milli takımlar bazında düzenlenen dünyanın en büyük turnuvasına katılacak takımlar belli oldu. Ev sahibi Brezilya'nın doğrudan katıldığı turnuvada mücadele edecek olan 30 takım dün oynanılan ve tamamlanan play-off maçlarıyla birlikte resmen belli oldu. 21 Kasım'da oynanacak olan Uruguay - Ürdün maçında çok büyük bir sürpriz olmazsa Uruguay'ın da turnuvada yer alacağını ve böylelikle 32 takımın matematiksel olarak belli olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. 2014 yılında Brezilya'da yer alacak olan ülkeler şu şekilde;

Almanya, Arjantin, Amerika, Avustralya, Belçika, Bosna-Hersek, Brezilya, Cezayir, Ekvador, Fransa, Fildişi Sahilleri, Gana, Güney Kore, Hırvatistan, Hollanda, Honduras, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, İsviçre, Kamerun, Kolombiya, Kosta Rika, Japonya, Nijerya, Portekiz, Rusya, Şili, Uruguay*, Yunanistan ve Meksika.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0