Euroleague'den sosyal mesaj; Biz bir aileyiz!

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olarak kabul edilen THY Euroleague, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz maç haftasında Euroleague'de oynanılan maçlarda tribüne gelen her taraftar için Filipinler'de yaşanan felakete 1 Euro bağış yapan Euroleague yönetimi, sezon başında açıkladığı kararı önümüzdeki iki maç haftasında uygulamaya geçirecek. Gruplarda oynanılan 6 ve 7. maç haftasında tüm takımların sırtında oyuncuların isimleri yerine "One Team (Bir Takım)" yazısı yer alacak. Bu projeyle birlikte basketbolseverlerin ülke, takım ve renk farketmeksizin hep birlikte bir takım olduklarının, bir aile olduklarının altı çizilecek ve dostluk mesajları verilecek.

Euroleague yönetiminin uygulama takvimine aldığı 6 ve 7. maç haftasında tüm takımların "One Team" yazısıyla sahaya çıkma kararı bu hafta oynanacak olan maçlarla birlikte başlamış olacak. Normal sezon olarak tanımlanan grup maçlarının 6 ve 7. haftasında oynanacak olan tüm karşılaşmalar Avrupa'nın bir numaralı basketbol organizasyonu olan Euroleague yönetiminin imza attığı One Team projesine ve sponsorlardan Özel Olimpiyatlara ithaf edilirken, bu programdaki amacın Avrupa'da ihtiyaç sahibi olan tüm insanların yanında olduklarının gösterilmesini sağlamak. 21-29 Kasım tarihleri arasında oynanacak maçlarda, maç öncesi oyuncuların yanı sıra özel sporcuları da sahaya çıkartacak olan EL yönetimi, böylelikle birlik ve beraberlik mesajlarının tüm Avrupa'da yankılanmasını sağlayacak.

Galatasaray Liv Hospital adına projenin elçisi Sinan Güler seçildi.

ONE TEAM NEDİR?
One Team projesi, öksüz ve yetim çocukların ziyaretleri ve maçlara davet edilmesi, basketbolcular ile kaynaşmaları, ekonomik yetersizlikleri olan ailelerin çocuklarına basketbol ile ulaşabilmek, zihinsel ve fiziksel engelli insanların spor sayesinde paylaşmalarının sağlanması, sokak çocuklarının topluma kazandırılması konularında çeşitli aktiviteler yapılmasına aracı oluyor. İlk senesinde 5000 gence ulaşan program her geçen gün daha da büyüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0