[ÇEVİRİ] Roberto Mancini: Derbilere alışığım ama bu daha heyecanlı..

Fenerbahçe karşısında ilk kez Galatasaray teknik direktörü olarak bir derbiye çıkacak olan İtalyan teknik adam Roberto Mancini, yarın oynanacak zorlu mücadele öncesinde Tuttomercato'ya açıklamalarda bulundu. Kariyerinde önemli derbilere çıktığını ve bu tür atmosferleri iyi bildiğini dile getiren Roberto Mancini, taraftarların kendilerine olan güvenini boşa çıkartmamak için iyi mücadele edeceklerini belirtti. İtalyan basınında yer alan Mancini'nin açıklamalarının çevirisi şu şekilde..

Bizim için bu maç çok önemli olacak ve dikkatli bir şekilde bu maça hazırlandık. Galatasaray taraftarları kesinlikle fantastik ve her maç bize daha çok destek veriyorlar. Ben ve takımım, onların bize olan güvenine karşılık vermek istiyoruz. Kariyerim boyunca her zaman şehrin iki büyük takımından birisinde oldum ve derbilere alışığım. Ama bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçının daha heyecan verici olduğunu söyleyebilirim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0