Ergin Ataman: Federasyon sezon başından beri bize işkence etti!

Bayern Münih maçının bitiminden 48 saat bile geçmeden yurda dönüp Pazar saat 16:00'da Trabzonspor'la oynayacak olan takımımızda bu yoğun maç trafiği en sonunda Ergin Ataman'ı da çıldırttı! Kulübün tüm isteklerine rağmen bu maçı Pazartesi'ye almayan federasyona tepkisini dün gece twitter'dan dile getiren Ataman'ın sözleri şu şekilde oldu:

Şimdi otele dönüp akşam yemeği yiyip sabah erken saatlerde yola çıkıp, saat 15:00 civarında da İstanbul'da olup Pazar saat 16:00'da da Trabzonspor'la ligde oynayacağız. Anadolu Efes ve Fenerbahçe'nin Perşembe Euroleague maçları sonrası lig maçlarını Pazar'a alan federasyonumuz sezon başından beri bize işkence etti. Teşekkürler! Dar kadromuz ve 40 saat sonra oynayacağımız puan maçını düşünerek bu formalite maçını izlemeye gelen vatandaşlarımızı da üzdük. Üzgünüz.Top 16'da Münih'e gelip, bu sefer tam kadro ile onları yenip vatandaşlarımızı burada mutlu etme sözünü de şimdiden veriyoruz. Tüm iyi niyetli yaklaşımlarımıza rağmen Trabzon maçını Pazartesi oynatmayan federasyonumuza tüm takımlara adil yaklaşmalarını tavsiye ediyorum. Galatasaray takımı arkasında 20 milyon taraftarı olan son Türkiye şampiyonudur ve Türkiye'yi Euroleague'de gururla temsil etmeye çalışmaktadır. Diğer kulüplerimize her türlü tolerans gösterilirken sporcu sağlığı açısından Galatasaray'a karşı bu kadar duyarsız kalınmasını anlayamıyorum!! Avrupa kupalarında bizim gibi üst tura çıkan tüm takımlarımızı kutluyor ve ileriki turlarda başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0