Roberto Mancini: Ciddi olmak gerekiyor..

Ziraat Türkiye Kupası'nın dördüncü turunda evinde PTT 1.Lig ekiplerinden Gaziantep BŞB takımını penaltılarla 8-7'lik skorla eleyen Galatasaray'da karşılaşma sonrası İtalyan teknik adam Roberto Mancini basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarıda iyi oynadıklarını ve girdikleri fırsatları değerlendiremediklerini belirten Mancini, oyuncuların şans buldukları zaman ciddi olmaları gerektiğinin altını çizdi. Taraftarların mutlu olmadıklarını söyleme hakları bulunduğunu da dile getiren İtalyan teknik adamın maçın ardından düzenlediği basın toplantısında dile getirdiği açıklamalar şu şekilde..



İlk yarı skora giden bir Galatasaray vardı. Gol pozisyonlarını gole çevirip maçı bitirmemiz gerekiyordu. Ancak değerlendiremeyince böyle enteresan şeyler olabiliyor. Sonuçta 11 tane yeni oyuncuyla oynuyorsunuz. Ne olursa olsun oynadığınız zaman ciddi olmanız gerekiyor. Ve girdiğiniz pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. Maçın genelinde 2-0 önde olan ve birçok pozisyona giren Galatasaray vardı. Dürüst olmam gerekirse maçın 2-2 olacağını düşünmemiştim. Ayrıca 48 saat önce lig maçına çıkan oyuncular vardı. Onları da oynatmak istemedim. Bir sonraki lig maçını da Cuma oynuyoruz. Risk almak istemedim. Ligin 2. bölümüne daha iyi bakabilmek için bu maçlardan iyi sonuçlar almamız gerekiyor.

Taraftar bir takım için çok önemli bir unsur. Belli bir fedakarlık yaparak buraya geliyorlar. Para verip bilet alıyorlar. Mutlu olmadıklarında düşündüklerini söyleme hakları var.

Ümit ediyoruz ki Juventus maçına kadar daha iyi bir yüzdeye sahip olacak. Yüzde yüz oynayabilir mi, sanmıyorum. Ancak yüzde 60 bile olsa Sneijder, her zaman Sneijder'dir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0