ASY Arena'da ufak çaplı tadilat..

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara sırasında Doğu üst tribüne önce ana sponsorlarımızdan NIKE'ın logosunu, ardından bir süre sonra da alt tribüne Galatasaray yazısını yazdıran yönetimimiz devre arasında da ASY Arena'da minik bir tadilat başlattı. Doğu tribünde bir süredir konuşulan ve sezon sonunda muhtemel 4. yıldızla birlikte yapılması planlanan Galatasaray logosunun çalışmalarına dün itibariyle başlandı. Hafta başından itibaren gerekli hazırlıkları yapan ilgili firmanın, Doğu alt tribünde yer alan bölüme bu hafta sonuna kadar çalışmalarını tamamlaması bekleniyor. Bu tadilat çalışmasıyla birlikte tribünlerde de görsel bir bütünlük tam anlamıyla sağlanmış oldu. Ali Sami Yen Arena'da bu yıl ilk resmi karşılaşma 15 Ocak 2014 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası'nda sekizli finallerin grup aşamasında Tokatspor ile oynayacağımız karşılaşma olacak. Mabedimiz bu karşılaşmayla birlikte taraftarlara yeniden merhaba derken, açılışının 3. yılını da kutlamış olacak.

1 yorum:

  1. konya tadilat olarak söylemek isterim ki çok güzel bir sezon yaşattın bize şampiyonum yine güldürdün yüzümüzü teşekkür ediyorum ..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0