Ekrem Memnun: Artık yeter.. Hakemler bize saygı göstermiyor!

Ankara'da düzenlenen Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nın çeyrek final aşamasında ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşan ve sahadan 62-48 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdıran Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ekrem Memnun karşılaşma sonrasında, özellikle hakemlerin yönetimleri hakkında oldukça sert açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da bir buçuk sezondur görev yaptığını dile getiren deneyimli başantrenör, bugüne kadar hakemler hakkında tek kelime söz söylemediğine dikkat çekti ve hakemlerin kendilerine saygı duymalarını beklediğini dile getirdi. Ekrem Memnun'un karşılaşma sonrası basın toplantısındaki tüm açıklamaları şu şekilde..

"Zor bir maç olmasını bekliyordum, oyuncuları bu konuda da uyardım. Maalesef benim beklediğim gibi geçti. İyi müdafaa yapamadık, istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Bu oyun bize kupayı kazanmak için yetmez. Oyunumuzu yansıtamamamızın faktörleri de vardı tabi. Hakemlerin çaldıkları çok kolay fauller, bize çalmadıkları fauller var. 

Bir buçuk senedir hakemlerle ilgili ağzımı açmadım. Ama kardeşim yeter artık! Kaç maç oldu böyle. Benim kimseye saygısızlığım olmadı bugüne kadar ama biz de saygı bekliyoruz. Sabah akşam çalışıyoruz, ölümüne oynuyoruz, kadın basketbol güzelleşsin diye. Ama artık biraz saygı bekliyoruz! Hepinizden (basın mensupları) özür diliyorum ama artık yeter."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0