Devre Arası | Dany Nounkeu..

Geçtiğimiz sezon başında Gaziantepspor takımından 3 milyon euro gibi bir bedelle transfer edilen ve ligimizin sağlam savunmacıları arasında gösterilen Kamerunlu defans oyuncusu Dany Nounkeu, geçtiğimiz sezon gösterdiği inişli-çıkışlı performansının ardından bu sezon takımda rotasyon konumuna düşmüştü. Sezon başında Aurelien Chedjou'nun transferiyle birlikte yedek kulübesine ve yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne gönderilen tecrübeli oyuncunun sezon sonuna kadar KDÇ Karabükspor'a kiralanması gündemde ve bu transfer kapsamında son günlerde oldukça hareketli bir dönem yaşandı.

Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz hafta bordo-mavili ekibin başkanı Mustafa Yolbulan yaptığı açıklamada "Galatasaray ile Dany hakkında görüştük ve anlaştık." cümlelerine yer verirken, yine geçtiğimiz hafta KDÇ Karabükspor asbaşkanı Ahmet Gölbek yaptığı açıklamada "Takımımızda görmeyi çok arzu ettiğimiz Galatasaray'ın defans oyuncusu Dany'i sezon sonuna kadar kiraladık. Dany defansımıza büyük güç katacaktır. Kendisine inanıyoruz." diyerek bir nevi transferi açıklamış oldu. Konuyla ilgili resmi açıklamanın gelmesi, en azından daha sağlıklı olacaktır amma velakin Dany'in sezon sonuna kadar kiralanması (veya bonservisiyle gönderilmesi) demek bir stoper takviyesinin olacağına kesinlik kazandırıyor. Elbette bu hamlenin anlam kazanması için stoperin yerli olması şart ve eldeki yerli stoperlerin kaliteleri de soru işareti.. Kısaca, bekleyelim ve görelim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0