TKBL | Konak Belediyesi'ni farklı geçtik..

TKBL'de 2. devreyi geçen hafta Botaş deplasmanında aldığı galibiyetle açan Galatasaray Odeabank 15. hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği Konak Belediyesi'ni de rahat geçti. İlk çeyrekten itibaren oyunda kalite farkını hissettiren Sultanlar maç boyu aradaki skor farkını sürekli açarak 79-54'le rahat bir galibiyet aldı. Alba Torrens'in hastalığından ötürü forma giymediği bu maçta 4 ismimiz çift haneli skorlara çıkarken Shavonte Zellous 16 sayıyla en skorer ismimiz oldu. Şebnem de 13 sayıyla oynadı. 

Maça oldukça hızlı giren ve Konak Belediyesi'ne kolay sayı imkanı tanımayan takımımız hücumda özellikle Şebnem'in de etkili oyunuyla birlikte ilk çeyreği 19-11 önde geçti. İkinci çeyrekte de aynı görüntü sürerken hücumda farklı isimleri devreye sokmayı başardık ve farkı iyice açarak devre öncesi skoru 40-23'e çıkardık. İlk yarıda özellikle Şebnem hücumda iyi sorumluluk alırken 13 sayısının tamamını bu bölümde üretti. İkinci yarıda savunmadaki vidalar biraz daha gevşemiş olsa da hücumda istediklerimizi yapabilmemizle birlikte farkı açmaya devam ettik. Herkes topun dolaşımına ve skora katkıda bulunurken forma giyen bütün oyuncularımızdan sayı bulmayı başardık. 79 sayı ürettiğimiz bu karşılaşmada Zellous 16 sayı - 3 asistiyle dikkat çekerken Şebnem'in katkısını da es geçemeyiz tabi. Yine sahada kaldığı süre içinde formasının hakkını veriyor Şebo.. Bu iki isim haricinde Kelsey Bone ve Nevriye de çift hanelere çıkan diğer isimler oldular. Takım olarak ise özellikle ürettiğimiz 19 asist topun iyi dolaşımına yönelik bir işaret oldu. Bu rahat galibiyetle birlikte liderliğini sürdüren takımımızın önünde şimdi bir Türkiye Kupası macerası olacak. Son 4 yıldır kazandığı kupayı tekrardan müzesine götürmek isteyen takımımız bakalım bu seriyi 5'e çıkarıp sezonun ilk ganimetini toplayabilecek mi?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0