Roberto Mancini: Önemli bir galibiyet..

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk derbisinde Beşiktaş'ı evinde ağırlayan ve tek golle mağlup eden Galatasarayımızda teknik direktör Roberto Mancini karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş derbisinden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu dile getiren İtalyan teknik adam, bugünden itibaren Chelsea maçını düşüneceklerini ve hazırlıklarına başlayacaklarını dile getirdi. Roberto Mancini'nin basın toplantısında dile getirdiği açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Beşiktaş saygı duyulması gereken bir takım. İyi oyuncuları ve iyi hocaları var. Bakıldığında da müsabaka oldukça zor geçeceğini biliyorduk ve öyle oldu. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında zorlandık ancak oyunun devam eden bölümünde toparlanmasını bildik. Önemli olan kazanmak ve 3 puanı almaktı. Önemli bir rakibe karşı, önemli bir galibiyet aldık.

Derbilerde oyun anlamında çok fazla etkili futbol olmayabilir. Bir takım fantastik bir futbol ortaya koymayabilir. Bu tip maçlarda takımlar fazla risk almak istemiyor ve bu tip futbol izlenebiliyor. Diğer maçlarda olduğu kadar fazla risk almıyorsunuz. Bu tarz maçlarda önemli olan sahadan galip ayrılmak. Çok fazla kupa maçı yapmıştık. Kafaların da Chelsea maçında olduğu bir gerçek. Ama temelde bu karşılaşmayı düşündük. Oyuncularımı kutluyorum. 

Semih’i saha içerisinde gösterdiği centilmenlik örneği sergilemesinden ötürü tebrik ediyorum. Bizi bugün destekleyen taraftarlarımızı da kutlamak gerek. Umarım onları Chelsea maçında da mutlu ederiz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0