Roberto Mancini: Bu galibiyeti hak ettik..

Süper Lig'de iç sahada rakiplerini adeta ezen Galatasaray, dün akşam evinde konuk ettiği Akhisar Belediye'nin de üzerinden kelimenin tam anlamıyla silindir gibi geçti ve şampiyonluk yolunda zorlu geçmesi beklenen mücadeleden 6 gol ve 3 puanla ayrıldı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen takımımızda, karşılaşma sonrasında teknik direktör Roberto Mancini önemli açıklamalarda bulundu. Akhisar'ın şuana kadar ligde oynadığımız en iyi rakipler arasında yer aldığını ifade eden Mancini, geceye damgasını vuran Melo ve Aydınus arasındaki pozisyonu görmediğini dile getirdi. İtalyan menajer Roberto Mancini'nin tüm açıklamaları şu şekilde;

"Bu akşam iyi bir rakibe karşı, çok iyi bir sonuç aldık. Akhisar Belediyespor şu ana kadar oynadığımız en iyi rakipler arasında yer alıyor. Sonuç eğer 6-1 olmasaydı, bize büyük problemler yaratabilirlerdi. Biz bu akşam çok iyi oynayarak, böyle farklı bir galibiyeti hak ettik. Dolayısıyla bu sonuç çok önemli ve iyi. Şampiyon olmak için deplasmanda da kazanmamız lazım.

[Fırat Aydınus ve Felipe Melo arasında yaşanılan olayla ilgili] Maça konsantre olmuştum. Bir şey görmedim ve duymadım. Ben de oynarken, benzer bir durum benim ile bir hakem arasında gerçekleşmişti. Karşılıklı birbirimize kötü laf sarf ettik ama orada bitmişti. Bu tarz şeyleri çok fazla büyütmemek gerekiyor diye düşünüyorum.

[Akhisar'ın golünde Burak'ın yerde kaldığı pozisyonda faul beklenilmesiyle ilgili] Belki oyun durabilirdi. Ancak nasıl oyuncular hata yapabiliyorsa, hakemlerde de bazen böyle olabiliyor.

[Didier Drogba'nın geçtiğimiz hafta izinli olmasıyla ilgili] Eğer bu kadar çok gol atmaya devam ederse bir hafta da izin verebilirim. Bunların hepsi bir tarafa Drogba artık 36 yaşında, genç bir oyuncu değil. Didier her oyuncumuz gibi, tüm Çarşamba - Pazar maçlarında oynamayacak. Biraz dinlenmesi gerekiyor ve dinlendiğinde ne kadar etkili olduğunu gösterdi."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0