Roberto Mancini: Çok sinirliyim..

Kayserispor karşılaşması sonrasında basın mensuplarını tabir-i caizse azarlayan Roberto Mancini, kupa yarı finalinde oynanılan Bursaspor karşılaşması sonrasında da oldukça sert açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına "Yalan haber yazanlar var, bu özgürlük değildir." diye mesaj gönderen İtalyan teknik adam karşılaşmanın tüm sorumluluğunun kendisine ait olduğunu dile getirdi. Roberto Mancini'nin karşılaşma sonrasında gerçekleştirdiği basın toplantısındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Beklemediğimiz bir sonuç oldu. Son haftalarda çok sinirliyim çünkü çok fazla hata yapıyoruz. Hata benim, sorumluluk bana ait. Bursa'da neler olacak göreceğiz. Bu akşam da gidebilirim, yarın sabah da gidebilirim. Ben buraya çalışmak için geldim. Bunu sizden anlamanızı bekliyorum. 

Real Madrid veya Manchester United'a neden gitmedim? Çünkü burada bir proje var. Göreve gelirken bunun çok zor olduğunu söylediler. Ancak herşeye rağmen geleceğin takımını kurma düşüncesi beni cezbetti ama artık sabırlı olmayacağım. Burada geleceğin takımını kurmak için gerekli ortam yok gibi. 20-30 milyon Euro'nuz vardır ya da yoktur. Yatırım yapmanız gerekir. Geleceğin takımını kurmak için sabır göstermek gerekir. Önümüzdeki seneyi beklemeyeceksek, hakaretleri duymanın hiç gereği yok. Dört ayda takım kuramazsınız. Devre arasında yaptığımız tüm transferler geleceğe yönelik isimlerdi. Bunu anlamak lazım. Anlamayanlar mesleğini değiştirmeli. 


Son iki maçı kaybettiğimiz için mi bu haldeyiz? Bir önceki antrenörle devam mı edilmeliydi yada takım daha mı çok gol yemeli? Arsenal hafta sonu Chelsea karşısında 6 gol yedi. Taraftarın tepkisini gördünüz mü? Bazen acı çekmek gerekiyor. İki maç kaybettik diye hakkımda bir çok şey yazdınız. Yazmak özgürlüktür ama yalan yazmak özgürlük değildir. Benim hiçbir oyuncuyla problemim yok, hepsiyle iyi ilişkilerim var ancak oyuncular arasında sorun varsa, bunu gidin onlara sorun. Dürüst olmayan gazeteciler var. Her istediğinizi yazabilirsiniz. Yanlış ve yalan haber yazanları suçluyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0