TKBL | Kayıpsız, yola devam!

TKBL'nin normal sezonunda son düzlüğe yavaş yavaş yaklaşılırken 22. hafta mücadelesinde Orduspor'u konuk eden Galatasaray Odeabank rakibini 84-58 mağlup etti. İlk yarı ve ikinci yarıda birbirinden daha farklı görüntüler çizen takımımız özellikle ikinci devredeki performansıyla farklı galibiyete imza attı. İlk 20 dakikalık bölümde bildiğimiz savunmasını oturtmakta zorlanan ve rakibine karşı farkı çok fazla açamayan takımımız ilk çeyreği 21-15, devreyi de 39-32 önde geçebildi. Ancak devre dönüşünde daha iyi bir görüntü çizen ve özellikle savunmada çıtasını yükselten Sultanlar hücumda ise Işıl, Alba, Sancho'yla iyi bir görüntü çizip çeyrek bitiminde skoru 60-44'e getirdi. Son çeyrekte ise özellikle Sancho&Alba'nın etkinlikleri sürerken fark da açılmaya devam etti ve karşılaşmadan 84-58 gibi bir skorla galip ayrıldık.

İkinci yarıda rakibine 45-26'lık bir üstünlük kuran takımımız böylece ligdeki 21. galibiyetini de alarak liderliğini sürdürmüş oldu. Sancho 21 sayısıyla bu maçta en skorer oyuncumuz olurken hastalık dönüşü iyi bir görüntü çizen Alba da 17 sayıyla galibiyette öne çıkan isimlerden bir başkasıydı. Ayrıca Işıl da 15 sayı - 5 ribaund - 9 asistlik bir oyun ortaya koyarken Zellous ise 12 sayıyla çift hanelere çıkan 4. oyuncumuz olarak göze çarptı. Normal sezonun bitimine son 4 hafta kala 1 galibiyet farkla Fenerbahçe'nin önünde liderbulunan takımımız herhangi bir kaza yaşamadan liderliği korumak ve play-off'larda ev sahibi avantajını ele geçirmek istiyor. Bundan sonraki 4 maçımıza baktığımızda sırasıyla; Tarsus(D), KASKİ, Beşiktaş(D) ve Fenerbahçe'yle Abdi İpekçi'de oynayacağımız maçlar bu liderlik yarışında sonucu tayin edecekler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0