Ergin Ataman:"Amacımıza ulaştık"

86-85'lik skorla kaybedilmesine rağmen grupta alınan diğer sonuçlarla birlikte son 8 için önemli bir avantaj yakalanan CSKA Moskova maçı sonrasında basın toplantısına katılan Ergin Ataman, maçın gelişimini yorumlarken istedikleri maç planını uyguladıklarını belirtti. Rusya'ya gelirken ki amaçlarına ulaştıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcımızın tüm sözleri şu şekilde oldu: 

"Stratejik olarak müthiş bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Buraya maçı kontrol etmeye ve CSKA'nın koşmasına izin vermemeye geldik. Amacımız çok fazla top kaybı yapmamaktı ki 9 tane yaptık, böylece rakibin kolay sayılar bulmasına izin vermedik. Erceg harika bir oyun oynadı, onun kariyer maçıydı. Ancak diğer şutörlerimiz birçok boş atışı kaçırdılar, üç sayılık atışlarda Markoishvili 2/7 ve Arroyo 1/6'yla oynadılar. Buna rağmen 4. çeyreğin son topunda hala maçı kazanma şansımız vardı ancak Macvan son pozisyonda topu kaybetti. Bizim için önemli olan maçı kazanmak ya da olabilecek en düşük farkla kaybetmekti. Amacımıza ulaştık ve şimdi Madrid'deki skoru bekliyoruz. Uzatmalardaki son poziyonda faul yapmadık çünkü Arroyo sakatlanmıştı, bacağında bir ağrı vardı ve yaş ortalaması yüksek oyunculardan kurulu dar bir rotasyon kullanıyorduk. İkinci bir uzatmaya gitseydik yorgunluktan ötürü daha farklı bir skorla kaybedebilirdik, dolayısıyla 1 sayılık mağlubiyeti kabul ettik."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0