Işıl Alben: Kariyerimde tek bir dileğim vardı..

Rusya'da düzenlenen Avrupa Kadınlar Ligi'nin sekizli finallerinde yarı finalde turnuvanın açık ara favorisi UMMC Ekaterinburg'u, finalde de ezeli rakibi ve turnuvanın namağlup tek takımı Fenerbahçe'yi baştan sona ezici bir oyun ortaya koyarak şampiyonluğa uzanan Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımında kaptan Işıl Alben karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Röportajın son bölümüne doğru gözyaşlarını tutamayan ve bu nedenle yarıda bırakan Kaptan Işıl Alben, başta Ekrem Memnun olmak üzere tüm takım arkadaşlarını tebrik ederken 2009 yılında elde edilen Eurocup şampiyonluğunun ardından Euroleague şampiyonluğunun da Nisan ayında yaşanmasına dikkat çekti. Işıl Alben'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Gerçekten inanılmaz mutluyuz. Galatasaray Dergisi'nin bu ayki sayısında "Nisanlar da Bizim" yazmıştı 2009'da kazandığımız Eurocup'a, 2. kupaya istinaden. Şimdi Avrupa'nın en büyük kupasını da aldık. Gerçekten çok mutluyum. Ekrem ağabey benim için gerçek bir kahraman. Onu anlatacak en uygun cümle sanırım bu. Kendisine takım adına ve bireysel olarak teşekkür ediyorum. 

Bilindiği gibi zor zamanlar yaşadık. Performans olarak kötü zamanlar geçirdiğim de oldu. Kariyerimin başında bana tek bir şey dile ve bu ne olsun dediklerinde herhalde Galatasaray forması altında Avrupa Şampiyonluğu'nu söylerdim."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0