İbrahim Akşeker resmen Galatasaray FXTCR'de..

Voleybol şubesinde başarıyı düşük bütçe ile yakalamayı hedefleyen ve bu doğrultuda transferleri rakipleri kadar ses getiremeyen Galatasaray FXTCR'den bir eski oyuncu hamlesi daha geldi. Son sezonu İnegöl Belediyesi çatısında tamamlayan eski orta oyuncumuz İbrahim Akşeker ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Böylece kurumsallaşma ve vizyon adı altında yapılanan ve Sinan Cem Tanık'ı menajerliğe getiren erkek takımının bu yeni dönemdeki ikinci transferi de gerçekleşmiş oldu. 


KARİYER

1987 doğumlu Halil İbrahim Akşeker, 202 cm. boyunda ve Galatasaray altyapısından yetişen bir voleybolcu. Mevkisi orta oyuncu olan Akşeker, daha önce Galatasaray, Ziraat Bankası ve İnegöl Belediyesi formaları giydi. İbrahim Akşeker'in 100'den fazla kez milli forma deneyimi bulunuyor.


ALTYAPIDAN..

Galatasaray altyapısından yetişen orta oyuncumuz iyi servisleriyle etkili oluyor. Kadronun rotasyonu ve zenginliği açısından iyi bir transfer olan İbrahim'e, aynı Selçuk Keskin'e dilediğimiz temenni gibi yuvasına hoşgeldin diyor, sarı kırmızı forma altında kendisine başarılar dileriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0