Roberto Mancini: Her final kazanmak içindir..

Eskişehirspor karşısında Sneijder'in tek golüyle 1-0 galip ayrılan ve 9 yıl aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Galatasarayımızda teknik direktör Roberto Mancini karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Her finalin zor olduğunu ve kazanmak için mücadele etmeleri gerektiklerini dile getiren İtalyan teknik adam, elde edilen başarıdan dolayı tüm takımı tebrik ettiğini dile getirdi. Mancini, kendisine sorulan bir soru üzerine 3 yıl daha kontratı olduğunu ve çıkan haberlere alışık olduğunu belirtti. Roberto Mancini'nin basın toplantısındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Kazanmayı istiyorduk ve bunu başardık. Her final zordur, hiçbir mücadele kolay değildir. Belki yorgunuz ama buna değdi. Galatasaray gibi büyük bir camiaya yeni bir kupa kazandırdığımız için, hem futbolcularım hemde teknik heyetteki arkadaşlarım adına çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Tüm takım olarak, kupa boyunca herkes elinden geleni yaptı ve kupayı kazanmayı hak ettik Taraftarlarımız da tıpkı oyuncularımız gibi bir performans sergilediler. Başkanımız her ne kadar burada olmasa da, onun içinde mutluyum. Buradaki bazı kuralları anlayamıyorum zaten. Bir kulübün başkanısınız ancak takımınızın maçına gelemiyorsunuz. Bu durum bana gereksiz geliyor.

Kazanılan bir kupa var. Şampiyonlar Ligi'ne gidersek ilk sezon için amaçlar yerini bulmuş oluyor. Çok önemli bir Trabzonspor maçımız var ve mutlaka kazanmak zorundayız. O yüzden kupa ve ikinci bitirmek beni iyi hissettirecektir. Özellikle bu zamanlar basın tarafından haberlerin yazılabileceği en güzel zamanlar. Benim üç senelik kontratım var. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0