STSL | Bitti..

Spor Toto Süper Lig'in son maç haftasında kadın ve çocuk taraftarlarının önünde Kayseri Erciyesspor'u evinde ağırlayan Galatasaray, rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve sezonu 3 puanla tamamlamış oldu. Bu galibiyetle birlikte Süper Lig'de geride kalan 34 maçlık 2013-2014 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Roberto Mancini'nin öğrencileri, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde direkt katılım hakkını elde etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan gelirken, konuk ekibin tek sayısını Mangane kaydetti.

Karşılaşma adına fazla birşey yazmaya gerek yok aslında.. Hafta içinde yaşanılan Soma felaketinin ardından son derece hüzünlü ve buruk bir haftayı geride bıraktık. Kurtarma çalışmalarının halen devam ettiği Soma'daki kömür madeninde hayatlarını kaybeden 300'den fazla vatandaşımıza tekrar tekrar Allah'tan rahmet, geride kalan kederli aileleri ve yakınlarına da peygamber sabrı dilemekten başka elimizden gelen tek şey acılarına ortak olmak. Yaşanılan facianın ilk gününden itibaren gerek bireysel olarak, gerek blog ekibi olarak ve gerekse de kulüp olarak Soma'da yaşanılan felaketin acılarına ortak olmaya çalıştık. Gerek maddi, gerek manevi yapılan yardımların yanı sıra, bunun son örneğini Galatasaray SK futbol takımı dün oynadığı Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında da gösterdi. Futbolcuların alacağı primin tamamı Soma'ya bağışlanırken, oyuncularımız dün karşılaşma öncesi ısınmaya Soma'daki kömür ocağına benzetilen çıkış tünelinden başlarında madenci bareti ile çıkarak bir anma töreni gerçekleştirdi.

Bu maçın teknik, taktik detayını yazma isteği yok içimizde.. Süper Lig'de elde edilen ikinciliğin getirdiği UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı doğrusu "şuan için" pek neşelendirmiyor. Soma'da insanlar eşlerinin, kardeşlerinin cansız bedenini beklerken bizden maç yazısı beklemeyin. Daha sonra.. Soma'nın kömür diyarından bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayanlara sevgilerle. Allah rahmet eylesin. Mekanınız cennet olsun..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0