Galatasaray FXTCR'lerin yeni antrenörü Gulinelli..

Geçtiğimiz sezonu Ahmet Reşat Arığ yönetiminde tamamlayan Galatasaray FXTCR'de yeni sezon öncesinde beklenen antrenör değişikliği gerçekleşti. Reşat Hoca, daha önce de sürdürdüğü altyapıdan sorumlu tek adam konumuna getirilirken, teknik direktörlük koltuğuna İtalyan Flavio Gulinelli'yi oturttu.

Flavio Gulinelli Kimdir ?
İtalya doğumlu teknik adam 56 yaşında ve daha önce Türkiye'de Halkbank'ı çalıştırmıştı. Kariyerinde İtalya şampiyonluğu ve Cev Cup zaferi de bulunduran Gulinelli aynı zamanda Slovakya milli takımını da çalıştırıyor.

Yeniden yapılanma, yeni vizyon adı altında önce menajerlik koltuğunu eski kaptanımız Sinan Cem Tanık'a emanet eden Galatasaray, takımı da İtalyan hoca'ya verdi. 2 sezon önce bayan takımını da tıpkı bu şekilde İtalyan Massimo Barbolini'ye emanet eden Galatasaray Barbolini'den optimum verimi bazen alamamıştı, umarız Gulinelli takımı sağlam adımlarla ilerletir ve kadro kalitesine göre şampiyonluğu elde edecek bir takım çıkarmasa da mücadelesi ile bu branşa yakışır bir sıralama elde ederiz. Kendisine görevinde başarılar dileriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0