Hakan Polat resmen Galatasaray FXTCR'de..

Erkek voleybolda daha önce İbrahim Akşeker, Selçuk Keskin, Samuel Tuia, Filip Rejlek, Kamil Baranek gibi isimlerle sözleşme imzalayan Galatasaray FXTCR, yeni bir isimle daha sözleşme imzaladı. Son iki sezondur Konak Belediyesi forması giyen Hakan Polat artık Galatasaray FXTCR başarısı için mücadele edecek.

KARİYER
1989 doğumlu Polat voleybola Gelişim Spor'da başladı. Takip eden sezonlarda Arkas Spor, Tofaş, Keşan, Bornova Anadolu Lisesi takımlarında forma giyen Polat, son iki sezondur Konak Belediyesi formasını terletiyordu. Hakan Polat, orta oyuncu mevkiinde görev yapıyor.

BLOKÖR
TVF istatistiklerine göre geçtiğimiz sezonun en çok blok yapan üçüncü oyuncusu olan Polat, blok yollarında bize çok faydalı olacaktır şüphesiz. Ayrıca giderek bollaşan orta oyuncu rotasyonumuz için forma savaşı giderek artıyor. Bu konuda faydalı bir isim olan Hakan Polat'a Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0