Başımız sağolsun: Yücel Aslan'ı kaybettik..

Maalesef olmadı. Galatasaray erkek voleybol takımının efsane isimleri arasında yer alan, son şampiyon olan kadroda yer alan voleybolcumuz Yücel Aslan hayata tutunamadı ve uzun süredir savaş verdiği lösemiye yenik düşerek, hayata veda etti. Yaklaşık bir yıldır lösemi ile mücadele eden eski milli voleybolcumuz için, yine bir eski voleybolcu Gülnur Görgün bir kampanya başlatmıştı; #kahramanımızyücelaslan sloganı ile. Bu bağlamda Yücel Aslan'ın ihtiyacı olan kan ve trombosit ihtiyacı bir nebze olsun daha rahat karşılanmıştı. Çoğu günümüz voleybolcusu da duyarsız kalmayıp bu kampanyaya desteklerini verdiler.

Fakat bugün akşam saatlerinde gelen haber ile Yücel Aslan'ın bu mücadeleye yenik düştüğünü öğrendik. Galatasaray'ın son şampiyonluğunda emeği bulunan voleybolcumuza Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0