Filenin Aslanları sezon öncesi Kalamış'ta buluştu..

Yeni sezon öncesinde gerek idari, gerekse sporcu kadrosunda yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray FXTCR erkek voleybol takımı, sezon öncesi açılış toplantısında kulübümüzün Kalamış'ta bulunan tesislerinde buluştu. Amatör şubelerden sorumlu yöneticilerinden Mehmet Cibara'nın da hazır bulundu. Şube yöneticimiz Mehmet Cibara yeni sezon öncesi program hakkında açıklamalarda bulunurken, erkek voleybol takımımızın kulübümüzün önemli takımlarından birisi olduğunu dile getirdi.

Mehmet Cibara, yemek öncesi yaptığı hoşgeldin konuşmasında "Sevgili Galatasaraylılar, Kalamış Tesislerimize hoşgeldiniz. Önümüzdeki sezonun çalışmalarına başlamadan önce hem hep birlikte olmak için hem de hocamızla ve ailemize yeni katılan oyuncularımızla tanışmak için böyle bir toplantı yaptık. Önümüzdeki iki günlük süreçte sağlık kontrolleri bittikten sonra sıkı ve yorucu bir hazırlık dönemine gireceksiniz. Bu dönem boyunca bazı turnuvalara katılacak ve bazı özel maçlar yapacaksınız. Bu süreç içerisinde şu anda aramızda olmayan bir arkadaşımız da milli takımdan dönüp kampa katılacak. Ondan sonra tam takım halinde çalışmalarımızın son aşamasına geçeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın kulübümüzün en önemli şubelerinden biri olduğunu ifade eden Cibara, sözlerine "Son zamanlarda Türkiye'de erkek voleybolu, kadın voleybolun biraz gerisinde kalmıştı. Biz bu sezonla birlikte erkek voleybolunda da Türkiye'de başarı seviyesini yükselteceğiz ve bu branşı yukarı taşıyacağız. Biz kulüp olarak bu konuda elimizden geleni yapacağız, yapıyoruz. Diğer kulüplerin ve federasyonun da yapacağını umuyoruz. Şu anda kadromuzda altyapıdan Balkan Şampiyonu olarak gelen dört oyuncumuz yer alıyor. İlerleyen yıllarda daha çok altyapı sporcumuzun A takım ve milli takımda görev almasına çalışacağız. Bu konuda yatırımlarımız artarak devam edecek. Altyapıdan gelen oyuncularımız, geçen sezondan kalan tecrübeli sporcularımız ve yabancı oyuncularımızın katılımıyla birlikte uyumlu bir ekip kurarak hasret kaldığımız kupaları kazanmayı hedefliyoruz." diyerek devam etti.

Tecrübeli yeni transferimiz pasör Selçuk Keskin; "Yeni bir sezona başlıyoruz. Türkiye Ligi’ni iyi bilen bir hocamız var. Genç oyunculardan oluşmuş bir takımız. Gençlerin yanında çok tecrübeli yabancı oyuncularımız da var. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Ligi iyi bir yerde bitirmek ve Avrupa Kupalarını garantilemek istiyoruz. Galatasaray’ın hedefi her zaman şampiyonluktur. Hedefimiz Avrupa’da şampiyon olmak. Takım olarak elimizden geleni yapıp, ligi en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

Konak Belediyesi'nden takviyemiz Hakan Polat ise "Takım olarak iyi bir kimya oluşturduğumuzu düşünüyorum. Yabancı oyuncular ile birlikte iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum. Galatasaray FXTCR olarak güzel bir kadro oluşturuldu. Takım olarak geçen sezondan daha yukarıları çıkmayı hedefliyoruz. Ben de bu kadroya destek olmaya geldim. Amacım geçen sezondan daha iyi performans göstermek. Taraftarlarımızdan sürekli bize destek olmalarını istiyorum. Avrupa’da ve Türkiye’de iyi başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Taraftarlarımıza güzel galibiyetler getireceğiz." açıklamalarında bulundu.

Ayrı geçen yılların ardından tekrar yuvaya dönen İbrahim Akşeker ise "Galatasaray ile 14 yıllık bir mazim var. Burada büyüdüm ve yetiştim. Galatasaray’da olmaktan her zaman gurur duydum, gurur duyarak da devam edeceğim. Yeni sezon için biz saha içinde ve antrenmanlarda elimizden geleni yapacağız. Tribünde taraftarlarımızdan bizim için desteklerini bekliyoruz. Güzel bir sezon geçireceğiz.  Galatasaray her zaman ilk 4’te olan ve şampiyonluğa oynayan bir takım. Galatasaray’ın formasını giyip onun için ter dökmekten gurur duyuyorum. Bu sene güzel galibiyetler ve kupalar kazanacağız" şeklinde düşüncelerini belirtti.

Geçtiğimiz sezonun ardından genç oyuncularımızı deneyimli oyuncularla iyice harmanlayan takımımız sezon hazırlıklarına başlıyor. Antrenörümüz de yeni, belli bir alışma sınırı olacaktır. Umarız bu sezonu beklentileri karşılayacak şekilde, geçtiğimiz sezondan daha iyi bir yerde ligi tamamlayabiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0