Umut Uysal: Bu takımı kurarken heyecan duyuyoruz..

Yeni sezon öncesi görmeye alışık olmadığımız bir yapılanmaya giden Galatasaray erkek voleybol takımı, geçtiğimiz günlerde Kalamış'ta gerçekleştirdiği sezon öncesi toplantısıyla sezonu resmen açtı. Amatör şubelerden sorumlu yöneticimiz Mehmet Cibara'nın da hazır bulunduğu toplantının ardından Galatasaray erkek voleybol takımı yardımcı antrenörü Umut Uysal yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli antrenör, altyapıdan her yıl bir oyuncuyu A takıma çıkartmayı hedeflediklerini ve bu kapsamda yeni bir yapılanmaya gittiklerini dile getirdi. Umut Uysal'ın tüm açıklamaları şu şekilde...

YENİ YAPILANMA VE ALTYAPI
2014-2015 sezonuna yeni bir antrenör ile birlikte başlayacağız. Kadroda bazı değişikliklere gidildi. Yine kendi altyapımızdan destekli olmak üzere tecrübeli oyuncuları takımımıza kazandırdık. Türkiye’nin en iyi pasörlerinden Selçuk Keskin’i kadromuza kattık. Bizim altyapımızdan yetiştirdiğimiz İbrahim Akşeker’i tekrar takımımızın bünyesine kazandırdık. Bu sene oynamış olduğu takımda iyi performans gösteren Hakan Polat’ı kadromuza kattık. Yabancı oyuncularımızın tümünü değiştirdik. Hepsi Avrupa’da üst düzey takımlarda oynamış ve şampiyonluk yaşamış oyuncular.

Biz altyapıya önem veren bir kulübüz. Her sene altyapımızdan en az bir oyuncuyu A takıma çıkarma potansiyeline sahibiz. Bizim için altyapı bacasız bir fabrika. Oradan çok iyi kazanımlar elde ediyoruz. Ne kadar çok altyapıdan oyuncu yukarıya çıkartabilirsek o kadar transferde elimizi kuvvetlendirecek. Bu sene kendi altyapımızdan 2 oyuncuyu bünyemize kattık. Doğukan Ulu ve Emincan Kocabaş bu yıl A takım ile oynayacak. Geçen seneden de Yasin, Onurcan, Boğaçhan ve Melih ile devam ediyoruz. Bu sayede yabancı oyuncu sayısını azaltarak daha da kaliteli yabancı oyuncu seçme şansımız olacak. Biz oyuncu arayışında kalite anlamında da doğru seçimler yapmaya çalışıyoruz. Altyapı projemizin devam etmesi için oyuncularımızın gelen yabancı oyuncuların meziyetlerinden faydalanmasını istiyoruz. Yabancı oyuncu seçiminde hata yapmamaya çalışıyoruz.

TARAFTARLA DAHA GÜÇLÜYÜZ
Antrenörümüz Flavio Gulinelli çok tecrübeli bir antrenör. Erkek voleyboluna çok hakim bir antrenör. Biz bu takımı heyecanlanarak oluşturduk. Taraftarlarımızın her zaman bizim yanımızda olmalarını istiyoruz. Mümkün olduğunca bize destek olsunlar. Galatasaray Erkek Voleybol emin adımlarla ve proje anlamında sağlam adımlarla ilerliyor. Taraftarlar bizim için itici bir güç, onları sadece derbi maçlarında değil diğer maçlarda da yanımızda görmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0