Kelsey Bone ile iki yıl daha!

Geçtiğimiz sezon tarihi bir başarıya imza atarak Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Kadınlar Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray Odeabank yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Amerikalı çaylak oyuncu Kelsey Bone ile anlaşma sağlayan takımımız böylece şampiyon kadronun önemli isimlerini kadrosunda tutmuş oldu. Avrupa deneyimini ilk olarak Türkiye'de yaşamasına rağmen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kelsey Bone, önümüzdeki iki sezon boyunca sarı-kırmızılı formanın başarısı için mücadele edecek.

Hem Avrupa hem Türkiye'deki kupaları süpürmemizde Kelsey Bone'un çok önemli bir payı var. Kaliteli uzun rotasyonumuza derinlik katan Kelsey Bone, ilk Avrupa deneyimini geçen sezon yaşadı. Genç yaşına rağmen yüksek fizik gücüyle dikkat çeken ABD'li oyuncu, iki yönlü oyunuyla vazgeçilmez oyuncularımızdan biri olmayı başardı. Pota altı sertliği ve post oyunlarını başarılı bir şekilde oynayan başarılı uzun, fiziki gücüyle bu sezon karşısına çıkan tüm rakip uzunları yıpratmayı başardı. WNBA kariyeri henüz istediği gibi değil ama geleceği parlak gibi gözüküyor. Henüz 22 yaşında olmasına rağmen geçen sezon Euroleague'de 10.1 sayı 5.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti. Sancho Lyttle ve Nevriye Yılmaz gibi Avrupa'nın en iyi 5 numara rotasyonumuzu Kelsey Bone gibi gelecek vaadeden yetenekli bir uzunla yola devam ederek genişletmiş bulunuyoruz. Geçen sezon Fenerbahçe serisinde ortaya koyduğu performansla birlikte, şampiyonluğun ardından yaptığı bayrak şovuyla taraftarlarımızın gönlünde artık bambaşka bir yere sahip.. Umarız kaldığı yerden devam eder. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0