Şampiyonlar Ligi'nde grubumuz ve fikstürümüz belli oldu..

Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edecek olan tek Türk takımı olan Galatasarayımızın rakipleri belli oldu. Monaco'da gerçekleştirilen kura çekimine üçüncü torbadan katılan takımımız, Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ve Jupiler Ligi ekiplerinden Anderlecht ile birlikte D Grubu'nda yer aldı. Cesaré Prandelli'nin öğrencileri, üstüste 3.kez olmasının yanı sıra kulüp tarihinde de 13.kez mücadele edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üstüste üçüncü kez grup aşamasında mücadele edecek olan Galatasaray, grupta ilk karşılaşmasını 16 Eylül Salı akşamı Ali Sami Yen Arena'da oynayacak. Belçika temsilcisi Anderlecht'i evinde ağırlayacak olan takımımız, ikinci maç haftasında Arsenal'e konuk olacak. Prandelli'nin öğrencileri üçüncü maçı evinde, dördüncü maçı ise deplasmanda Borussia Dortmund'a karşı oynayacak. Şampiyonlar Ligi'nde beşinci maç haftasında Belçika deplasmanında Anderlecht karşısında sahaya çıkaca olan Galatasaray, grubun son maçında İngiliz devi Arsenal'i evinde ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde diğer gruplar şu şekilde oluştu;
A Grubu: Atletico Madrid, Juventus, Olympiakos, Malmö
B Grubu: Real Madrid, Basel, Liverpool, Ludogorets
C Grubu: Benfica, Zenit St. Petersburg, Bayer Leverkusen, Monaco
D Grubu: Arsenal, Dortmund, Galatasaray, Anderlecht
E Grubu: Bayern Münih, Manchester City, CSKA Moskova, Roma
F Grubu: Barcelona, Paris Saint-Germain, Ajax, APOEL Nicosia
G Grubu: Chelsea, Schalke, Sporting Lizbon, Maribor
H Grubu: Porto, Shakhtar Donetsk, Athletic Bilbao, BATE Borisov

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0