Aurelien Chedjou: Gol sevincim Erkan Koyuncu'ya ithafen..

Sivas karşılaşmasında takımımızı öne geçire golü atan Aurelien Chedjou, karşılaşma sonrasında flaş röportajda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tıpkı takım kaptanlarımızdan Wesley Sneijder gibi hafta içerisinde takım hakkında çıkan haberlere tepki gösteren Kamerunlu deneyimli stoper, gol sevincini de geçtiğimiz ay kaybettiğimiz Galatasaray muhabiri Erkan Koyuncu'ya ithaf ettiğini dile getirdi. Sezonun en iyi isimlerinden birisi olan Chedjou'nun karşılaşma sonrasında dile getirdiği açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Önemliydi bu galibiyet, geçen haftadaki kayıptan sonra kazanmamız lazımdı. Bugün değişik bir sistemle çıktık ama sahada birlikte koşan, birlikte hareket eden ve kalbi birlikte atan bir takım gördüm. Gol sevincini de Erkan Koyuncu için yaptım. Kısa süre önce tesislerde onu kaybetmiştık ve o arkadaşımız daha önce benim bu tarz bir fotoğrafımı çekmişti.

Dürüst olarak söylenmek istiyorum. Türk oyuncularla yabancılar arasında problem yok. Restoranda ve başka yerlerde beraber şakalaşıp eğleniyoruz. Türk oyuncular burada bize yardımcı oluyorlar. Onların bizi kıskandığını söyleyemem. Bu tip haberler özellikle Galatasaray'da olduğunda çok abartılıyor. Türk oyuncularla yabancılar arasında hiçir problem yok. Biz hem yabancı hem de yerliler aynı renkleri savunuyoruz, kaybettiğimiz zaman soyunma odasında herkes üzülüyor"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0